Агенција за недвижности
+389 44 617 287, +389 70 240 559

28,10,0,50,2
600,600,60,2,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
Powered By Creative Image Slider
СЕ ИЗДАВА СТАН од 70м2 во центар на ТЕТОВО
Место каде што се наоѓа агенцијата TWINS house-Тетово
Се ИЗДАВА делoвен простор од 9000м2 во ТЕТОВО
Деловен простор за изнајмување, 45м2, локал бр.2
Се издава деловен простор 45m2
Стан во Врњачка Бања 62m2
Се продава деловен заедно со станбен простор од 200м2
Се издава деловен простор од 260м2


ул. Д.Г.Кара бр.34, кат I, стан бр.4
1200 Тетово, Р.Македонија
тел.+389 44 617 287
e-mail: twins.house.re@gmail.com


pazar3

Можност за кредитирање во соработка со

   unibank

komercijalnaLogo   stopanska bank

centralna kooperativna